​Reparation af stenslag der hvor bilen holder

​Et stenslag i frontruden er umuligt at undgå. Har man eksempelvis sin bil forsikret ved GF-forsikring eller Sønderjysk forsikring er en reparation af stenslag gratis at få lavet.

Der er også andre forsikringsselskaber, som har sådan en ordning. 

Vi udfører gerne reparation af stenslag på arbejdspladsen eller der, hvor bilen holder, såfremt det er i nærheden af Tønder, Vojens, Løgumkloster eller omegn.

Det kræver dog at der ingen nedbør er på reparationsdagen. Kontakt din bilforsikring og hør, om det er muligt at få en gratis stenslagsreparation.

Såfremt det er et ønske at få repareret i vores lokaler, så kontakt John på telefon 20 90 33 60 eller 74 83 29 57, så finder han et tidspunkt, hvor han kan foretage en reparation af stenslag.

Sæt et ”plaster” på stenslaget

Det er vigtigt, at et stenslag får et ”plaster” eller tape over stenslaget umiddelbart efter, at det er sket. Et sådant plaster kan afhentes hos Johns Autoruder, Ørderup Kirkevej 49, 6520 Toftlund.

Plasteret skal være i bilen, så det kan sættes på skaden umiddelbart efter. Derved vil der ikke komme snavs og vand i stenslaget, og vores reparation af stenslag vil blive pænere. Revner kan ikke repareres.

Kontakt os for reparation af stenslag

Ring på telefon 20 90 33 60 / 74 83 29 57 eller skriv til e-mail autoruder@toftlund.net for en effektiv stenslagsreparation.​

Kontakt os for tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stenslagsreparation

Bestilling

Kontakt

Følg os på Facebook​