Eksisteret siden 1987

En af de første i Danmark, der lærte at reparere stenslag

Reparerer stenslag direkte hos kunden

​Reparation af stenslag hvor bilen holder

Har din bil fået et stenslag? ​Et stenslag i forruden er umuligt at undgå. Har man eksempelvis sin bil forsikret ved GF-forsikring eller Sønderjysk forsikring er en reparation af stenslag gratis at få lavet.

Der er også andre forsikringsselskaber, som har sådan en ordning. 

​Reparation af stenslag på stedet

Vi udfører gerne reparation af stenslag på arbejdspladsen eller der, hvor bilen holder, såfremt det er i nærheden af Tønder, Vojens, Løgumkloster eller omegn.

Det kræver dog, at der ikke er nedbør på reparationsdagen. Kontakt din bilforsikring og hør, om det er muligt at få en gratis stenslagsreparation.

Er der tale om udskiftning af forruden eller ønsker i reparation i vores lokaler, så kontakt John på telefon 20 90 33 60 eller 74 83 29 57, så finder han et tidspunkt, hvor han kan foretage en reparation af stenslag.

Sæt et ”plaster” på stenslaget

Det er vigtigt, at et stenslag får et ”plaster” eller tape over stenslaget umiddelbart efter, at det er sket. Et sådant plaster kan afhentes hos Johns Autoruder, Ørderup Kirkevej 49, 6520 Toftlund.

Plastret skal være i bilen, så det kan sættes på skaden straks. Derved vil der ikke komme snavs og vand i stenslaget, og vores reparation af stenslag vil blive pænere. Revner kan ikke repareres.

Hvad koster reparation af stenslag?

Prisen på reparation af stenslag afhænger af, om stenslaget kan repareres eller der er tale om en udskiftning af forrude.

Kontakt os

Ønsker ud at vide mere? Så ring på telefon 20 90 33 60 / 74 83 29 57 eller skriv til e-mail autoruder@toftlund.net.​ Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os for tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om os

Dannie Koldsø

der en super service fra butikkens uunværlige dygtige folk så en stor tak fra esbjerg og chevrolet starcraft her

Morten Juhl

​Her får man verdens bedste service. Kan kun anbefale denne dygtige mand

Lad os høre fra jer

Hop ind på vores Facebook side, og anmeld os allerede i dag